Khutbah Jumat Spesial Idul Adha 2022 Versi Bahasa Sunda, Singkat Tinggal Baca!

- Kamis, 23 Juni 2022 | 18:23 WIB
Simak khutbah jumat spesial Idul Adha 2022 versi Bahasa Sunda, singkat tinggal baca! Ini Bacaan dan teksnya (Freepik)
Simak khutbah jumat spesial Idul Adha 2022 versi Bahasa Sunda, singkat tinggal baca! Ini Bacaan dan teksnya (Freepik)

Dina ayat al-Tholaq ieu Allah ngajelaskeun yen urang bakal dibere solusi anu sae sarta bakal dibere rejeki  anu cukup mun urang bener taqwana ka Allah swt.

Allahu Akbar 3x

Hadirian Rahimakumullah...

Kalima, mun urang gering kudu yakin yen Allah pasti bakal mere cager, sabab asalna gering oge teh ti Allah. Asal kudu rajin dumeuheus ka Allah kucara loba maca Quran, sakumaha pidawuh Allah:

وَنُنَزِّلُ مِنَ ٱلْقُرْءَانِ مَا هُوَ شِفَآءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ  وَلَا يَزِيدُ ٱلظَّٰلِمِينَ إِلَّا خَسَارًا

“Jeung kami nurunken tina Quran saniskara anu jadi ubar jeung rahmat pikeun mu’minin,jeung (Qur’an teh) piken anu darolim mah henteu nambahan naon-naon salian ti karugian (Qs. Al-Isro: 82)

Oge pidawuh Allah dina Quran surat Al-Baqarah :147

ٱلْحَقُّ مِن رَّبِّكَ  فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ ٱلْمُمْتَرِينَ

“Ari hak tea datangna ti Pangeran maneh, ku sabab eta maneh ulah jadi ti antara jalma nu marangmang.”

بَارَكَ الله لِي وَلَكُمْ فِى اْلقُرْآنِ اْلعَظِيْمِ، وَنَفَعَنِي وَإِيَّاكُمْ بِمَافِيْهِ مِنْ آيَةِ وَذِكْرِ الْحَكِيْمِ وَتَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ تِلاَوَتَهُ وَإِنَّهُ هُوَ السَّمِيْعُ العَلِيْمُ، وَأَقُوْلُ قَوْلِي هَذَا فَأسْتَغْفِرُ اللهَ العَظِيْمَ إِنَّهُ هُوَ الغَفُوْرُ الرَّحِيْم

Halaman:

Editor: Eneng Reni Nuraisyah Jamil

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X