Sastra Sunda: NU CÉPLAK JEUNG SEUHAH

- Sabtu, 21 Agustus 2021 | 09:13 WIB
Ilustrasi carpon Nu Ceplak jeung nu Seuhah. (Arsacadipura)
Ilustrasi carpon Nu Ceplak jeung nu Seuhah. (Arsacadipura)

Pinunjul Ka-3
Pasanggiri Ngarang Carpon Jejer Sasalad Korona – Pakarangan 2021

 

Ku: Yeyet Herayati

KOSIM ngitung ramona. Geus sabaraha kali Pa Wali liwat dina kolbak éta bari awong-awongan tina sapéker TOA?

"Sasalad naon euy?" Kosim noél tukang céndol.

"Kateuing atuh!" Tukang céndol némbalan. Leungeunna pabuis laladang. Nu meuli ngagimbung.

Torojol duaan nu maké baju saragem siga pulisi, nyampeurkeun.

"Bubar, bubar! Ulah ngagarimbung! Bubar!" Ngabuburak nu keur ngagimbung. Sahéng sada nyiruan pindah. Tukang céndol ceuleumeut, melong nu bubar.

Nu ngajaringjing céndol, sawaréhna mah can malayar.

Halaman:

Editor: Dudung Ridwan

Sumber: redaksi

Tags

Terkini

Carita Pondok: BOROK

Sabtu, 2 Juli 2022 | 10:26 WIB

Cerita Pendek: TIANG LISTRIK

Sabtu, 25 Juni 2022 | 07:00 WIB

Carita Pondok: MORO SAWARGA

Sabtu, 18 Juni 2022 | 09:13 WIB

Carita Pondok: LATAR LAYAR

Sabtu, 4 Juni 2022 | 10:59 WIB

Carita Pondok: DINA TUNGTUNG SIMPE

Sabtu, 21 Mei 2022 | 06:14 WIB

Cerita Pendek: SAJAK LI BAI YANG SEKARAT

Sabtu, 14 Mei 2022 | 09:45 WIB

Carita Pondok: SANEKALA

Sabtu, 7 Mei 2022 | 07:39 WIB

Cerita Pendek: PERTEMUAN PADA SUATU MALAM

Sabtu, 30 April 2022 | 11:31 WIB

Cerita Pendek: KISAH YANG TAK BERKESUDAHAN

Sabtu, 16 April 2022 | 10:48 WIB

Sastra Sunda: DEMONSTRASI

Sabtu, 9 April 2022 | 11:25 WIB

Cerita Pendek: PUASA TANPA KEPALA KELUARGA

Sabtu, 2 April 2022 | 14:04 WIB

Sastra Sunda: LALAKON KOPLOK

Sabtu, 26 Maret 2022 | 08:20 WIB

Cerita Pendek: JERAT BUBAT

Sabtu, 19 Maret 2022 | 05:05 WIB

Sastra Sunda: LEUNGITEUN

Sabtu, 12 Maret 2022 | 10:32 WIB

Cerita Pendek: DERA LARA

Sabtu, 5 Maret 2022 | 06:47 WIB

Sastra Sunda: SRIKANDI ZAMAN NOW

Sabtu, 26 Februari 2022 | 15:12 WIB

Lugiena De jadi Pinunjul Hadiah Sastra LBSS 2022

Selasa, 22 Februari 2022 | 08:17 WIB

Cerita Pendek: PERTEMUAN

Sabtu, 19 Februari 2022 | 11:09 WIB
X