Timburu

- Rabu, 5 Mei 2021 | 15:40 WIB
Ilustrasi cemburu.
Ilustrasi cemburu.

MARWAN keur teu “hadé” jeung Élis, pamajikanna. Gara-garana, biasa, klise: timburu.

Basa Marwan balik ti réuni SMA, Élis nyegat di hareup imah. “Panggih jeung si éta nya? Ngaku?”

“Enya panggih.”

“Jadian deui?”

“Ka mana waé manéh mah. Maenyalah geus kolot kieu begér deui?”

“Maké jeung maenya? Loba lalaki kabéngbat ku kabogoh baheula!”

“Nya loba. Tapi, Akang mah henteu. Sumpah.”

“Sumpahna béda!”

“Ah, geus lah.”

Halaman:

Editor: Dudung Ridwan

Terkini

Cerita Pendek: SUATU HARI TANPA ISTRI

Sabtu, 9 Oktober 2021 | 11:46 WIB

Sastra Sunda: LAWUNG DI BASISIR CIUJUNG

Sabtu, 2 Oktober 2021 | 10:32 WIB

Sastra Sunda: LAGU PANINEUNGAN

Sabtu, 18 September 2021 | 09:42 WIB

Cerita Pendek: INTEROGASI

Sabtu, 11 September 2021 | 10:33 WIB

Sastra Sunda: MAPAG UDAT-UDAT BALEBAT

Sabtu, 4 September 2021 | 10:04 WIB

Cerita Pendek: TATAPAN MATA

Sabtu, 28 Agustus 2021 | 07:48 WIB

Sastra Sunda: NU CÉPLAK JEUNG SEUHAH

Sabtu, 21 Agustus 2021 | 09:13 WIB

Cerpen: Mantra Kuno di Kajoetangan

Sabtu, 14 Agustus 2021 | 12:06 WIB

Sastra Sunda: KATURUG KATUTUH

Sabtu, 7 Agustus 2021 | 10:15 WIB

Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN

Sabtu, 24 Juli 2021 | 13:59 WIB

Sastra Sunda: ÉLÉGI PANDEMI

Sabtu, 10 Juli 2021 | 10:47 WIB

Nu Dijilbab Kayas

Selasa, 22 Juni 2021 | 14:59 WIB
X