Bandung Boga Bandros, Soréang Boga Beus Wisata “Si Jalak Harupat”

- Selasa, 17 November 2020 | 15:34 WIB
Bus wisata perkotaan Si Jalak Harupat
Bus wisata perkotaan Si Jalak Harupat

AYOBANDUNG.COM -- Siga beus wisata “Bandros” di Kota Bandung, warga Kabupaten Bandung -- ti mimiti Saptu kamari, 14 Nopember 2020 -- ogé boga beus wisata nu dingaranan beus “si Jalak Harupat”. Beus wisata “si Jalak Harupat” beroperasi ngan poé Saptu jeung Minggu wungkul.

Lantaran masih kénéh dina raraga sosialisasi, Dinas Perhubungan Kabupaten Bandung ngaharatiskeun ka saha waé warga nu rék naék kukurilingan di Kota Soréang. Tungguan wé di “titik penjemputan” nu kaléwat ku beus éta.

Rutena ti mimiti Gedong Budaya Sabilulungan – Taman Pacantél – Kampung Gamis – Taman Uncal – Taman Upakarti – Gedung Perpustakaan – Stadion si Jalak Harupat. Jam operasionalna ti mimiti tabuh 7.30 tepi ka tabuh 17.30  WIB. Kabéhna 5 trip.

Kahareupna, operasi ieu beus téh lain ngan ukur di Kota Soréang wungkul—Soréang City Tour; tapi ogé di Pangaléngan—Pangaléngan Heritage; jeung Ciwidéy—Ciwidéy Highland.

Editor: Dudung Ridwan

Terkini

Sastra Sunda: LAGU PANINEUNGAN

Sabtu, 18 September 2021 | 09:42 WIB

Cerita Pendek: INTEROGASI

Sabtu, 11 September 2021 | 10:33 WIB

Sastra Sunda: MAPAG UDAT-UDAT BALEBAT

Sabtu, 4 September 2021 | 10:04 WIB

Cerita Pendek: TATAPAN MATA

Sabtu, 28 Agustus 2021 | 07:48 WIB

Sastra Sunda: NU CÉPLAK JEUNG SEUHAH

Sabtu, 21 Agustus 2021 | 09:13 WIB

Cerpen: Mantra Kuno di Kajoetangan

Sabtu, 14 Agustus 2021 | 12:06 WIB

Sastra Sunda: KATURUG KATUTUH

Sabtu, 7 Agustus 2021 | 10:15 WIB

Sastra Sunda: MAPAG HIBAR PANGHAREPAN

Sabtu, 24 Juli 2021 | 13:59 WIB

Sastra Sunda: ÉLÉGI PANDEMI

Sabtu, 10 Juli 2021 | 10:47 WIB

Nu Dijilbab Kayas

Selasa, 22 Juni 2021 | 14:59 WIB

Kurupuk RO: Sajarah Panjang Raden Omay

Kamis, 10 Juni 2021 | 14:44 WIB

Batik Baduy

Senin, 31 Mei 2021 | 16:40 WIB

Ambulans Hareupeun Imah

Jumat, 28 Mei 2021 | 16:14 WIB

Saputangan Bodas

Jumat, 21 Mei 2021 | 16:10 WIB

Kakarén Lebaran

Kamis, 20 Mei 2021 | 12:48 WIB

Timburu

Rabu, 5 Mei 2021 | 15:40 WIB
X