Carita Pondok: DINA TUNGTUNG SIMPE

- Sabtu, 21 Mei 2022 | 06:14 WIB
Ilustrasi carpon Dina Tungtung Simpe. (Arsacadipura)
Ilustrasi carpon Dina Tungtung Simpe. (Arsacadipura)

Jelebét! Sora kilat nu patingjelebét di langit, matak eundeur. Ngeundeurkeun bumi jeung eusina. Tapi moal ngéléhkeun eundeurna jajantung kuring nu teu kungsi lila, leungeun rikat ngabetot Alia tina tangkeupan Ari Rayhan, lalaki nu pangdipikaceuceub di alam dunya.***

Bandung Barat, 2 Oktober 2018

Komala Sutha nu lahir di Bandung, 12 Juli 1974, nulis dina basa Indonesia, Sunda jeung Jawa. Tulisan munggaranna dimuat dina Manglé waktu umurna tilu welas taun tur harita kungsi jadi juara harepan Ngarang Carpon Alit nu diayakeun ku majalah Manglé. “Cimata Indung’, carpon munggaran nu dimuat dina Manglé sanggeus dua puluh taun vakem tina dunya literasi. “Cipanon Kamelang”, carpon kadua nu meunang pangajén Carpon Pinilih  Manglé édisi April  2010.

Halaman:

Editor: Dudung Ridwan

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Cerita Pendek: DI DEPAN JENAZAH BAPAK

Sabtu, 6 Agustus 2022 | 09:07 WIB

Carita Pondok: MANG INTA MUNGGAH HAJI

Sabtu, 30 Juli 2022 | 06:13 WIB

Cerita Pendek: KADIR DAN SELAWAT KERUPUK UDANG

Sabtu, 23 Juli 2022 | 12:00 WIB

Carita Pondok: NU HARAYANG DITIKAH

Sabtu, 16 Juli 2022 | 10:06 WIB

Cerita Pendek: GARA-GARA TELEVISI

Sabtu, 9 Juli 2022 | 10:10 WIB

Carita Pondok: BOROK

Sabtu, 2 Juli 2022 | 10:26 WIB

Cerita Pendek: TIANG LISTRIK

Sabtu, 25 Juni 2022 | 07:00 WIB

Carita Pondok: MORO SAWARGA

Sabtu, 18 Juni 2022 | 09:13 WIB

Carita Pondok: LATAR LAYAR

Sabtu, 4 Juni 2022 | 10:59 WIB

Carita Pondok: DINA TUNGTUNG SIMPE

Sabtu, 21 Mei 2022 | 06:14 WIB

Cerita Pendek: SAJAK LI BAI YANG SEKARAT

Sabtu, 14 Mei 2022 | 09:45 WIB

Carita Pondok: SANEKALA

Sabtu, 7 Mei 2022 | 07:39 WIB

Cerita Pendek: PERTEMUAN PADA SUATU MALAM

Sabtu, 30 April 2022 | 11:31 WIB

Cerita Pendek: KISAH YANG TAK BERKESUDAHAN

Sabtu, 16 April 2022 | 10:48 WIB

Sastra Sunda: DEMONSTRASI

Sabtu, 9 April 2022 | 11:25 WIB

Cerita Pendek: PUASA TANPA KEPALA KELUARGA

Sabtu, 2 April 2022 | 14:04 WIB

Sastra Sunda: LALAKON KOPLOK

Sabtu, 26 Maret 2022 | 08:20 WIB

Cerita Pendek: JERAT BUBAT

Sabtu, 19 Maret 2022 | 05:05 WIB
X