Ngareuah-reuah Poe Basa Indung Sadunya: Pasang Twibbon-na jeung Sakseni Acara Puncakna!

- Minggu, 20 Februari 2022 | 06:07 WIB
Poster acara ngareuah-reuhan Poe Basa Indung Sadunya. (Panitia)
Poster acara ngareuah-reuhan Poe Basa Indung Sadunya. (Panitia)

LENGKONG, AYOBANDUNG.COM -- Dina raraga ngareuah-reuah Poé Basa Indung Sadunya, panitia nu mangrupakeun gabungan ti KPID Jawa Barat, PANDI, Singrancage, Yayasan Kebudayaan Rancage, jeung sababaraha lembaga sarta organisasi kasundaan baris ngayakeun puncak acarana Senén, 21 Pébruari 2022 tabuh 13.00 - 15.00 WIB nu baris disiarkeun langsung dina Zoom:

1. https://s.id/hbii2022

2. Youtube Channel:
Marajut Indonesia
https://www.youtube.com/channel/UCabsubydJU68DdaKPtIezYg
        
3. Singrancagé
https://www.youtube.com/channel/UCV_Fh8qM4Pg7_b1_gQ2gWlw
    
4. KPID Jawa Barat.
https://www.youtube.com/channel/UClrvJRzCBNWkqdUwDg5J-Yw

Baca Juga: Esai Sunda: Jadi Sato atawa jadi Jalma Mulia?    

Acarana ngawengku béwara pinunjul pirang-pirang saémbara, di antarana Olimpiadeu Basa Sunda SMP/MTs, Olimpiadeu Basa Sunda SMA/SMK/MA/MAK, Pasanggiri Film Péndék Sunda Piala Duduh Durahman, Pasanggiri Vidéo Maca Ajip Rosidi, Pasanggiri Siaran Basa Sunda, Pasanggiri Tarucing Cakra, Pasanggiri Vidéo Maca Sajak Piala Ajip Rosidi, Pasanggiri Ngarang Carita Pondok, jeung Hadiah Sastra LBSS.
    
Ogé baris dieuyeub-euyeub ku sawatara pidangan kasenian: Tarawangsa, Salma Fauzani, Mandala Swara, Néng Dila, Éga & My Imagination, sareng The Rhumpass. Diselangan ku liputan ngeunaan kagiatan ngareuah-reuah Poé Basa Indung ti sawatara daérah. Aya deui béwara pasanggiri anyar ngawitan 21 Pébruari. Aya nu hadiahna 100 juta!
    
Kanggo sadérék nu badé masang Twibbon Poé Basa Indung kanggé di médsos, mangga di tiasa klik link di handap dieu:

https://www.twibbonize.com/nyaritasunda

Editor: Dudung Ridwan

Tags

Artikel Terkait

Terkini

5 Jejak Sejarah Bung Karno di Kota Bandung

Senin, 6 Juni 2022 | 17:04 WIB

Esai Sunda: KAKAREN LEBARAN

Jumat, 6 Mei 2022 | 07:24 WIB

Sastra Sunda: NYAI MERTASINGA

Sabtu, 23 April 2022 | 14:08 WIB

Berziarah ke Makam Sembah Dalem Wirasuta Cimahi

Senin, 7 Maret 2022 | 19:24 WIB

Sejarah Jalan Braga di Kota Bandung

Jumat, 18 Februari 2022 | 13:57 WIB
X